JOCURI

Beast Quest

PUBLICITATE
Descriere: Un vrăjitor malefic a fermecat Bestiile magice din Avantia - numai un adevărat erou poate elibera Bestiile și le poate opri să distrugă pământul. Tu ești eroul pe care îl așteaptă Avantia? Îmbarcă-te într-o aventură cu acțiune epică într-o lume deschisă și uriașă. Luptă cu hoarde de dușmani periculoși și luptă cu Bestii gigant în bătălii de amploare cu șefi. Explorează vârfuri înzăpezite și plaje nisipoase, în căutarea artefactelor străvechi și comorilor pierdute. Fii gata de înfruntări pline de acțiune împotriva mai multor dușmani odată, sincronizează-și atacurile, blocajele și fentele pentru a-ți învinge dușmanii. Îndeplinește misiuni pentru a-ți moderniza echipamentul și a obține avantaj. Numai abilitățile și curajul tău pot aduce pacea în Regatul Avantia - e timpul să devii un erou în BEAST QUEST!
Beast Quest
[LMB] Mișcă Camera [LR] Mișcă Camera [W] Fugi [UP] Fugi
Jocuri noi - Aici gasesti jocuri gratis si noi pentru copii. Jocuri miniclip online. Intra si joaca-te acum cu toate personajele dorite.
jocuri online, jocuri copii, miniclip, jocuri noi, jocuri gratis, jocuri miniclip, jocuri fotbal, jocuri gratuite, jocuri flash, jocuri romanesti, jocuri 3d, jocuri actiune, jocuri aventura, jocuri baieti