JOCURI

Soccer Stars Mobile

PUBLICITATE
Descriere: NOU: Acum cu echipe oficiale. Cu prezentarea FC Barcelona!Este ultimul minut al jocului și mingea se află la oponentul tău… dar a pierdut-o! Ce șansă de a marca și a ieși câștigător… apreciezi ținta, lovești mingea… GOOOOOOLLLLL!Cu o experiență de joc simplă și cu o fizică excelentă, Soccer Stars este ușor și distractiv de jucat! Într-un stil cu adevărat competitiv, concurează pe diferite niveluri și provoacă-ți oponenții din toată lumea în meciuri de fotbal 1 la 1!De asemenea, îți poți personaliza experiența Soccer Stars colectând diferite echipe! Demonstrează-ți stilul și apără culorile națiunii tale!Ce mai aștepți? Toată lumea joacă deja Soccer Stars! Nu rata această șansă de a te distra pe cinste!


CARACTERISTICI PRINCIPALE:
- Meciuri online 1 la 1 împotriva jucătorilor din toată lumea
- Concurează pe niveluri pentru răsplăți suplimentare
- Experiență de joc simplă și distractivă
- Fizică extraordinară a mingii
- Colectează diferite echipe și cupe
Soccer Stars Mobile
[LMB] Dă clic pe disc și țintește [MM] Setează puterea [LMB] Eliberează pentru a lovi mingea
Jocuri noi - Aici gasesti jocuri gratis si noi pentru copii. Jocuri miniclip online. Intra si joaca-te acum cu toate personajele dorite.
jocuri online, jocuri copii, miniclip, jocuri noi, jocuri gratis, jocuri miniclip, jocuri fotbal, jocuri gratuite, jocuri flash, jocuri romanesti, jocuri 3d, jocuri actiune, jocuri aventura, jocuri baieti