JOCURI

Supercar Showdown

PUBLICITATE
Descriere: Turează-ți motoarele și pregătește-te pentru a arăta ce pot supermașinile tale! Acest joc de curse cu clasament ierarhic e plin de mașini rapide, o varietate de piste, o mulțime de îmbunătățiri și multe oportunități de a demonstra că tu conduci cursa. Pistele devin tot mai pline de provocări cu ziduri periculoase, bile de demolare, ținte cu laser și altele! Nu e suficient să fii cel mai rapid concurent - va trebui să-ți folosești inteligența și abilitățile pentru a evita ciocnirea și explozia. Deblochează următoarea pistă ajungând printre primii 3 în clasament. Câștigă bonusuri în bani pentru că ajungi primul la punctele de control în timpul cursei și cere un premiu special pentru că sosești primul.

Funcții suplimentare:
- Participă la cursă împotriva fantomelor jucătorilor vii
- Deblochează noi mașini, fiecare cu propriile combinații de viteze, volan și putere
- Personalizează look-ul super-mașinii tale și îmbunătățește-i caracteristicile
- Conectează-te cu contul tău Miniclip pentru a-ți salva rezultatele și premiile

Pornește motoarele și participă la cursă acum!
Supercar Showdown
[MM] Dă clic și ține apăsat pentru a conduce
Jocuri noi - Aici gasesti jocuri gratis si noi pentru copii. Jocuri miniclip online. Intra si joaca-te acum cu toate personajele dorite.
jocuri online, jocuri copii, miniclip, jocuri noi, jocuri gratis, jocuri miniclip, jocuri fotbal, jocuri gratuite, jocuri flash, jocuri romanesti, jocuri 3d, jocuri actiune, jocuri aventura, jocuri baieti